Търси хотел
   на планина       на море       на село       културен       ловен       винен       ски       балнео и спа       бизнес   
 добави хотел   редактирай хотел 
Начало Туризъм Времето За сайта За хотели Понеделник, 27.06.2022, 12:00  
 Каталог
Кар1 БГ
Преглед Снимки
гр. София. Община София. Област София.

Адрес: 1000 София, ул. Неделчо Бончев 10
Телефон: +359 (0)885 625 555, +359 (0)886 256 666
Уеб сайт: http://www.bulgariacarrental.net/

Всички наши автомобили под наем, са с най-висок клас рент а кар застраховка (в случай на ПТП е необходимо да ни предоставите единствено протокол от КАТ и ние ще ви освободим от отговорност).

Всички предлагани от нас автомобили под наем са с най-висок клас на оборудване и с максимум екстри: системи за сигурност и стабилност на пътя, максимален брой въздушни възглавници, климатроник (автоматичен климатик), CD/MP3 музикални уредби, удобни и комфортни седалки и интериор. Двигателите на всяка кола под наем са достатъчно мощни и надеждни за да се справят с всяка една ситуация на пътя. Постоянният контрол при технически прегледи се извършва от оторизиран сервиз с високо квалифициран персонал.

Без ограничения в изминатите километри - при нас няма ограничения в изминатите километри - нашето желание е Вие да се чуствате спокойни при своето пътуване, а не постоянно да изчислявате колко пари ще трябва да доплатите, защото сте превишили дневният си лимит километри.

Безплатна денонощна доставка и прибиране на автомобилите в гр. Бургас и Летище - Бургас, на посочено от клиента място. Независимо къде, кога и в колко часа - ние ще ви доставим желаният автомобил на време. И напълно безплатно.

 
Посещения: 3247  
 Хотели в България
 Времето
София Варна 15°
Пловдив 15° Бургас 12°
Русе 14° Плевен 16°
Ст. Загора 15° В. Търново
Хотели от цялата страна  naHotel.net © 2010 - 2022       Хотели  Забележителности  Населени места  Карта на сайта  Добавяне  За сайта  Контакти