Търси хотел
   на планина       на море       на село       културен       ловен       винен       ски       балнео и спа       бизнес   
 добави хотел   редактирай хотел 
Начало Туризъм Времето За сайта За хотели Събота, 22.01.2022, 17:09  
 Каталог
Чойс рент-а-кар
Преглед Снимки
гр. София. Община София. Област София.

Адрес: 1233 София, Мария Луиза 80
Телефон: + 359 8 7878 5665
Уеб сайт: http://www.choice-rent.com/

МПС се дава на Наемателя в добро състояние със задължително оборудване, изискано от органите на КАТ, отразено в двустранно подписан Приемо-предавателен протокол, неразделна част от настоящия Договор, при условията на които става и врьщането на автомобила. Наемателят се задължава да вьрне автомобила с всички предадени му документи в уговорения срок и място в сьщото състояние, в което му е предоставен, което състояние се удостоверява в гореспоменатия Приемо-предавателен протокол.

При неспазване срока на връщане на автомобила от Наемателя той се задължава да уведоми Наемодателя не по-късно от уговорения час на връщане. За закъснение Наемателят дължи неустойка в размер максимум дневнонаемната цена на автомобила. Наемателят може да продължи своя договор по телефона с максимум 48 часа. При забавяне повече от два дни Наемателят се задължава да сключи нов договор.

Неизпълнение на задължението за връщане на наетото МПС от Наемателя за повече от два дни, без за това да е уведомен Наемодателя, се счита за присвояване и Наемодателят уведомява компетентните органи, като си запазва всички права по настоящия Договор.

 
Посещения: 3868  
 Хотели в България
 Времето
София Варна 15°
Пловдив 15° Бургас 12°
Русе 14° Плевен 16°
Ст. Загора 15° В. Търново
Хотели от цялата страна  naHotel.net © 2010 - 2022       Хотели  Забележителности  Населени места  Карта на сайта  Добавяне  За сайта  Контакти